Editorial / Equip

Salut!

Ja teníem ganes de saludar-vos un altre cop, estimats lectors. Tot i que encara no podem sortir -com ho venim fent fa cinc anys- amb una edició impresa i amb la publicació de totes les activitats culturals i d’oci de la comarca, hem modificat el suport i el contingut, però no l’essència de aquesta Redacció.

Les actuals circumstàncies de restriccions i confinament, tot i la desescalada, ens han servit per reprendre el noble ofici d’informar a partir d’aquesta eina periodística que és la Guia On anem. És clar, en format digital. En lloc de fullejar el diari, es podran fer clics per passar les pàgines; en lloc de marcar amb un boli alguna cosa del nostre interès, el apuntarem a part, li farem una captura de pantalla o li farem una foto; i en lloc de retallar una informació i enganxar-la a la porta de la nevera, farem un recordatori a l’agenda del mòbil.

Signes dels nous temps i senyals dels nous escenaris que s’imposen per aquests dies. A partir d’ara, comerços que tornen a obrir, empreses que reprenen l’activitat, entitats que tornen a planificar, mentre els ajuntaments es reinventen constantment per estar a l’alçada de les necessitats de la població.

Davant de tota aquesta situació, hem apostat per donar suport al comerç de proximitat i intentar enfortir el teixit de botigues i empreses de cada poble, oferint-los un espai gratuït de publicitat a tots aquells que ho hagin valorat positivament. Aquesta és la nostra proposta i ens sentim orgullosos de poder aportar el nostre petit gra de sorra en aquests moments tan inusuals i incerts.

Bona lectura d’aquesta edició… Força i salut!

NdelaR: La informació canvia dia a dia, s’actualitzen dades, es modifiquen situacions, comencen iniciatives i algunes semblen antigues… Per tot això, us comuniquem que la data de tancament d’aquesta edició va ser el dimecres 13 de maig al matí.

Equip

Guia On anem? és un periòdic mensual, gratuït i d’àmbit comarcal, editat per l’Associació de cultura i turisme del Montserratí

Coordinació general i redacció: Fernando Gigena

Publicitat: Eva Díaz Puig i Meilo Izquierdo

Maquetació i disseny: Montse Farré

Col·laboració: Mireia Monfort

Dipòsit legal: B 4680/2016

Distribució: Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, El Bruc, Esparreguera, Martorell, Monistrol de Montserrat, Olesa de Montserrat i Sant Esteve Sesrovires.

Tiratge: 10.000 exemplars, impresos a Imprintsa Impressions Intercomarcals S.A.

Associada a: Premsa comarcal

Canals de comunicació:

Redacció: Tel: 635 810 173 / redaccio@guiaonanem.cat / info@guiaonanem.cat

Publicitat: Tel: 626 684 065 / publicitat@guiaonanem.cat

Web: www.guiaonanem.cat

Twitter: @guiaonanem

Facebook: /guiaonanem

Instagram: @guiaonanem.cat

Si vols que les activitats i actes que organitza la teva entitat o associació es publiquin a la pròxima edició, envia’ns la informació a: redaccio@guiaonanem.cat o comunica’t al telèfon 635 810 173.

  • Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts d’aquesta publicació amb fins comercials o publicitaris, sense prèvia autorització.
  • Els productes i serveis anunciats són autoritzats per les mateixes empreses i botigues anunciants.
  • L’equip de redacció no es fa responsable de les opinions i els articles signats publicats en aquest mitjà.
  • Fonts d’informació: webs municipals dels ajuntaments corresponents i redacció On anem.
  • Tancament de recepció d’anuncis i informació: el dia 22 de cada mes.
  • Totes les activitats proposades en aquesta secció són enviades per les entitats i associacions organitzadores. La redacció del On Anem no es fa responsable d’alteracions dels programes o de canvis d’última hora.