En Marc i la Gemma son una parella, ell de Barcelona i ella de Mataró. I han aprofitat el confinament per escapar-se els caps de setmana i ho volen compartir a la seva pàgina web (www.escapadespercatalunya.cat).

“Fa temps que anàvem darrere de poder-la fer, però amb el ritme del nostre dia a dia previ a la COVID era impossible. La nostra iniciativa vol ajudar el turisme de km0 en un moment com aquest. Som una parella que ens encanta viatjar i organitzar sortides pel nostre territori. Va arribar un moment que tots els nostres amics i familiars ens preguntaven on podien anar o quines activitats úniques podien regalar”, diu en Marc.

“Després de ser conscients que les nostres recomanacions eren valuoses, vam decidir poder fer una petita pàgina web on compartir aquestes activitats i, sobretot, proposar escapades preparades per fer amb els teus. D’aquesta manera, i amb un estil amè, lleuger i alegre –el nostre segell–, proposem un racó que ens ha enamorat i en dissenyem una escapada amb tota la informació necessària (on dormir, què fer, on menjar…). En definitiva, propostes que hem viscut i que ens han enamorat”, finalitza aquest aventurer. Enhorabona!