El passat dilluns 11 de gener, l’Ajuntament d’Abrera va fer entrega dels diplomes i xecs als guanyadors i guanyadores del Concurs d’Aparadors de Nadal 2020 d’Abrera. En aquesta edició, han participat més d’una tretena d’establiments abrerencs, al que també han sortejat un lot de vals de compra cedits pels comerços participants. Seguidament, a la Casa de Cultura, es va fer l’entrega de les paneres, amb productes dels comerciants del municipi, sortejades per l’entitat Vive y Baila als seus respectius guanyadors i guanyadores. 

En declaracions als companys i companyes de Ràdio Abrera, Naharro valorava molt positivament la participació del comerç abrerenc en aquest tipus d’iniciatives sobretot en el moment en què ens trobem, ja que “el comerç local s’ha vist afectat per aquestes circumstàncies tan dolentes de cara a la propagació de la Covid-19 i que la gent pugui fer les compres amb total normalitat. Ara més que mai el comerç abrerenc ha fet un pas endavant, i mitjançant aquest concurs la gent ha volgut dir aquí estem, compteu amb nosaltres i que un any més des de l’Ajuntament impulsem per fer més actiu, dinàmic i amb més contingut el comerç abrerenc”.

Per la seva part, la regidora de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament d’Abrera, Guadalupe Marcosvalorava també molt positivament aquesta edició del concurs d’aparadors de Nadal perquè “al final ha participat una trentena de comerços i això ens demostra que la gent té ganes de participar, i estem molt agraïts a tots els que s’han apuntat en aquesta desena edició i esperem que això continuï, ha estat molt enriquidor. Ens agradaria fer-lo més vegades a l’any, no només al Nadal, també per Sant Jordi o en algun moment més, per poder fer poble i demostrar que el nostre comerç està molt actiu”.

Guanyadors/es 10è Concurs d’Aparadors Nadalencs

El premi al Millor aparador, dotat de 300 euros i publicitat a Ràdio Abrera, ha estat per Floristeria Nacho Flores. El Premi especial al millor aparador en la modalitat de reciclatge, premiat amb 200 euros i publicitat a Ràdio Abrera, per la Farmàcia El Passeig. I el Premi popular, dotat de publicitat a Ràdio Abrera, pel Centre de Meditacions i Teràpies Iris.

Els establiments que han participat aquest any al concurs nadalenc són els egüents:  Agronaturandia, Alean. Arrifi Serveis, Bambi, Bar restaurant la Bruixa, Carpinteria F. Aguilera, Centre Iris, Diamond Dogs, Dog & Family, El cangur, Estudi Foto Art, Farmàcia Gaudí, Farmàcia Passeig, Farmàcia Pujol, Farmàcia Rocamora, Floristeria Nacho Flores, Forn Rebato, Forn Cabrianes, Imagine, L’Assortidet Dolç, La tapa de Lucifer, Mariola Moda Intima, Mascotes King, Moda Rosa, Occhiali Òptics, Óptica Pujol, Pamen Perruqueria, Papeleria El Tiki, Pastisseria Duch, Perruqueria Bogue, Sandra Joiers, Vista Óptica i Xarcuteria El Petit Racó.

Entrega de les paneres del comerç local als i les guanyadors/es!
El mateix dilluns 11 de gener a les 18.45 h a la Casa de Cultura es va fer l’entrega de les paneres, amb productes dels i les comerciants abrerencs i abrerenquessortejades per l’entitat Vive y Baila en col·laboració amb l’Associació de comerciants Abrera Comerç i l’Ajuntament d’Abrera, als seus respectius guanyadors i guanyadores. A l’acte d’entrega de les paneres hi va assistir l’alcalde, Jesús Naharro, juntament amb la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Guadalupe Marcos, l’integrant de l’Associació de Comerciants Abrera Comerç, Néstor Godino, la directora de l’Associació Vive y Baila, Raquel López, i tècniques municipals del nostre consistori.