Agenda Juliol

Divendres 3

Nits a la font: “Nit d’humor”, amb la Crazy i la Marta Burling. A les 22 hores, a la Font del Roure. Organització: Ajuntament.

Dissabte 4

Cinquena Edició de Música als patis. Música de cambra “Una nit de clàssics”, amb Esther Buendía (violí), Ester Amoròs (violoncel) i Eulàlia Rossell (flauta travessera). A les 22 hores, a Cal Puigjaner. Organització: AAVV Casc Antic.

L’hora del pati: “En patufet” amb la companyia La petita Brownie. A les 19:30 hores, al pati de l’escola Montserrat. Organització: Ajuntament.

Nits a la font: Duo de guitarres, amb Pere Alcon i Jordi Farrés. A les 22 hores, a la Font del Roure. Organització: Ajuntament.

Dissabte 11

Cinquena Edició de Música als patis. La constant i la variable. Música nòmada. Sons mediterranis, amb Guillem Roma (guitarra i veus) i Marta Roma (violoncel i veus). A les 22 hores, a Cal Puigjaner. Organització: AAVV Casc Antic.

L’hora del pati: “El ReBOOOMbori amb contes”, amb Roger Canals. A les 19:30 hores, al pati de l’escola Montserrat. Organització: Ajuntament.

Diumenge 12

Sardanes a la fresca: Concert de sardanes, amb la Cobla Principal de Llobregat. A les 20 hores, a la Plaça Nova. Organització: ACF Olesa Sardanista.

Divendres 17

Nits a la font: Concert amb Jan Serra Trio. A les 22 hores, a la Font del Roure. Organització: Ajuntament.

Dissabte 18

Cinquena Edició de Música als patis. Arrigo Tomassi trio, amb Arrigo Tomassi (acordió), Néstor Munt (trompeta) i Esteve Colomés (contrabaix). A les 22 hores, a Cal Puigjaner. Organització: AAVV Casc Antic.

L’hora del pati: “Collin contes”, de Fem Teatre. A les 19:30 hores, al pati de l’escola Montserrat. Organització: Ajuntament.

Diumenge 19

Sardanes a la fresca: Concert de sardanes, amb la Cobla Principal de la Bisbal. A les 20 hores, a la Plaça Nova. Organització: ACF Olesa Sardanista.

Divendres 24

Nits a la font: A confirmar. A les 22 hores, a la Font del Roure. Organització: Ajuntament.

Dissabte 25

Cinquena Edició de Música als patis. Poesia i música. Ramblejant pels sentits, amb Dolors Martínez (veu) i Àngel Martínez (música). A les 22 hores, a Cal Puigjaner. Organització: AAVV Casc Antic.

L’hora del pati: “Soliloqui”, de la companyia Katraska. A les 19:30 hores, al pati de l’escola Montserrat. Organització: Ajuntament.

Diumenge 26

Sardanes a la fresca: Concert de sardanes, amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona. A les 20 hores, a la Plaça Nova. Organització: ACF Olesa Sardanista.

Totes les activitats proposades en aquesta secció són enviades per les entitats i associacions organitzadores. La redacció de la Guia On anem no es fa responsable d’alteracions dels programes o de canvis d’última hora.

 

Tags: