Agenda Juliol

Diumenge 26

Presentació de l’última novel·la de l’autora local Núria Pradas, Premi Ramón Llull, “Tota una vida per recordar”. Hora i lloc, a confirmar. Organització: Biblioteca.

 Dimecres 29

“Experimenta la pintura amb vi, tast de vi, cava i aperitiu”. A l’estudi d’art de l’artista Marta Arañó “Tinta i Vi” amb vins i caves del Penedès, visitarem l’estudi amb una copa de benvinguda i realitzarem una introducció a la pintura amb vi. Practicarem aquesta tècnica tant innovadora (no cal saber dibuixar) endinsant-nos en les vinyes i paisatges de la comarca del Penedès mitjançant projeccions de la zona. Una activitat plena d’experiències!

És una activitat per a tota la família i per a grups reduïts. El vi utilitzat per pintar els nens, no conté alcohol. Els adults podran fer a la vegada el tast del vi amb què estaran pintant, gaudiran de Veure i Beure el vi de la nostra Terra i els infants podran fer tast de most, acompanyat d’un petit aperitiu de proximitat .

A les 18:30 hores, al carrer Roser, 7. Per a reserves i consultes, comunicar-se al telèfon: 687 828 778 o per mail a: info@tintaivi.com

 

Totes les activitats proposades en aquesta secció són enviades per les entitats i associacions organitzadores. La redacció de la Guia On anem no es fa responsable d’alteracions dels programes o de canvis d’última hora.