Festes de Santa Oliva
#Olesa

⏰ De 9 a 21h Fira de Santa Oliva. De l’oli i de l’artesania, 📍 a la pl. de les Fonts i c. Alfons Sala. Org.: AV Casc Antic.

⏰ De 9 a 20h Jornada de portes obertes a la piscina d’estiu.

⏰ 11h Animació infantil de màgia, 📍 a la plta. Sta. Oliva. Org.: La Xarxa.

⏰ 12h Presentació de la Mulassa d’Olesa, nou element d’imatgeria festiva de la vila.
Ball folk de Danses Olesa amb el grup Tamborinu So Obstinat i vermut popular, 📍 a la pl. Nova. Org.: L’Arrel Acció Cultural.

⏰ 17h XI Baixada d’Andròmines, 📍 de la plta. Sta Oliva a la pl. de la Sardana. Informació i inscripcions a L’Escorxador, Facebook i Instagram Info Jove Olesa M.

⏰ 19.30h Sardanes de Santa Oliva amb la Cobla Vila d’Olesa i exhibició de la colla Xàldiga, 📍 a la pl. de la Sardana. Org.: ACF Olesa Sardanista.

⏰ 21h Sopar de veïns i veïnes de Sta Oliva, 📍 al c. Sta. Oliva. Org.: Col·lectiu de Joves de Santa Oliva i veïns i veïnes.

⏰ 22h Tabalada i correfoc de Sta Oliva.
📍 Tabalada: pl. Catalunya, c. Alfons Sala, c. Lluís Puigjaner i pl. Fèlix Figueras
+ Correfoc amb les colles i el Drac Olivé: pl. Fèlix Figueras, c. Salvador Casas, c. Anselm Clavé, c. Coscoll, c. Salvador Casas, c. Anselm Clavé, c. St. Josep Oriol, c. Església, c. Ample, c. Creu Real i arribada al Porxo de Santa Oliva.
Org.: Diablots, Custus Ignis i UEC

⏰ De 23 a 04h Ginesta Sound: Sittat Green + Bemba Saoco + DJ, 📍 al parc del Porxo.
Org.: CAU.

⏰ Al llarg del dia Tómbola Missional Benèfica. Del 9 a l’11 de juny, 📍 al c. Sta. Oliva, 34. Org.: Germanes de la Caritat de Sant Vicenç de Paül.

juny 9 @ 09:00

09:00

– 02:00

(17h)

Placeta Santa Oliva d’Olesa