Ampliació d’horari

El consultori mèdic de Castellví de Rosanes, situat a la plaça del poble, ampliarà els dies de servei a partir de la setmana que ve i passar{ d’un a dos dies d’obertura setmanal, amb servei d’infermeria i medicina. Aquests dos dies d’atenció per setmana es mantindran com a mínim fins la segona setmana de juliol, quan Salut informarà dels horaris estivals del centre amb motiu del període de vacances, tal com ha passat en anys anteriors.
Així, la setmana vinent, el consultori de Castellví de Rosanes serà obert el dimarts 25 i el dimecres 26 de 8 a 14h, i la setmana següent, el dimarts 1 i el dimecres 2 de juny. A partir de la segona setmana de juny i fins a mitjan juliol els dies d’obertura seran dilluns i dimecres, també de 8 a 14h.

Recuperació progressiva del servei
El consultori mèdic de Castellví de Rosanes obria tres dies per setmana abans de la pandèmia. Al març del 2020, per la reorganització dels serveis per atendre l’emergència de la COVID-19, el consultori es va tancar i després de mesos de reivindicació tant per part de l’Ajuntament com dels veïns i veïnes, a finals de setembre del 2020 va tornar a reobrir un sol dia amb servei d’infermeria.
Al febrer d’enguany es va recuperar la consulta mèdica, però mantenint-se només un dia a la setmana de servei. Ara, a partir de la setmana vinent, s’amplia a dos dies l’horari d’atenció al públic per a visites de medicina general i infermeria.

Demanar hora al consultori
Per rebre atenció al consultori cal demanar hora prèviament. Es pot contactar amb el telèfon 933 268 901 i també a través de l’app La meva salut i del web de l’ICS.