And the winner is…

Els Premis Sesrovirencs de l’Any celebraran aquest divendres 23 (Diada de Sant Jordi) una edició especial 2020 marcada per la pandèmia i recuperaran l’edició ajornada del 2019. L’acte de lliurament es podrà seguir en directe pel canal Youtube de RTV10, a partir de les 19.00 hores.

La convocatòria del 2019 reconeixerà la trajectòria del director de la Coral en els últims 10 anys i professor de l’Aula de Música, Eduard Vila i Perarnau, l’originalitat i empreneduria de l’activitat de l’estudi d’art Tinta i Vi, i l’esforç per visualitzar i cercar fons per la investigació de les malalties minoritàries que realitzen les entitats Associació Progèria Alexandra Peraut i Maysa Ojitos de Luz, creades aquell mateix any.

Per a l’edició especial 2020, la comissió dels premis ha volgut que es deixi testimoni d’un any marcat per la Covid-19 que ha impedit el desenvolupament de l’activitat social, cultural i esportiva.  Per això, ha proposat la creació d’un punt de trobada que ens recordi allò que la pandèmia ens ha manllevat: la companyia, la paraula i el contacte. L’espai es presentarà en el decurs de l’acte de lliurament.

Com ja és tradició, l’acte tindrà lloc al teatre del Casino coincidint amb la Diada de Sant Jordi. En aquesta ocasió però, l’aforament serà limitat i reservat a causa de les restriccions derivades de la Covid-19. TV10 retransmetrà l’acte en directe pel seu canal de Youtube, a partir de les 19.00 h.

EMISIÓ EN DIRECTE: https://www.youtube.com/channel/UCcPjsJk9dy4XgUoJOpR4qOw