Assemblea Passionària

El passat dissabte dia 13 de febrer la Federació Catalana de Passions ha celebrat una assemblea extraordinària telemàtica per tal de parlar de la temporada 2021.

L’assemblea, que ha durat una hora i mitja aproximadament, ha estat una reunió àgil, encara que eren molts els punts de l’ordre del dia i que les 17 passions federades han tingut el seu torn d’intervenció, en què han pogut explicar com es plantegen la temporada de Passions 2021.

El president, Jordi Carapuig, el vicepresident, Xavier Cañabate i el vocal de finançament, Jaume Rossich han explicat com es va desenvolupar la reunió que dies enrere havien tingut amb la Consellera de Cultura de la Generalitat, la Sra. Àngels Ponsa; la directora general de Cultura Popular, Sra. Maria Àngels Blasco i el subdirector general de Protecció i Promoció de la Cultura Popular, el Sr. Antoni Herrera.

Seguidament l’assembla s’ha centrat en com es presenta per a les diverses Passions la temporada 2021 i de com ha decidit d’afrontar-la cada federat. Totes les entitats han coincidit en el fet que s’han hagut d’adaptar a les noves circumstàncies i normatives imposades per la situació de pandèmia. Mentre que hi ha entitats que representaran les
seves Passions adaptades, d’altres faran muntatges alternatius als seus espectacles.

Malgrat que serà una temporada atípica, la conclusió és que hi haurà temporada de Passions, una temporada de mínims però amb visió de futur. Un altre tema força important que s’ha tractat, ha estat la presentació de la temporada de Passions en el marc de la la Fira Passió d’Esparreguera. L’acte es farà al Teatre de la Passió per tal de poder controlar aforaments i complir amb totes les mesures de seguretat que les circumstàncies requereixen. No està clar que es pugui fer una presentació presencial, per aquest motiu es buscarà una fórmula alternativa perquè tothom se senti representat, pugui assistir d’alguna manera i gaudeixi de l’acte, que és un moment de germanor entre Passions.

Per acabar, ara que la Federació ja té pàgina web, s’ha recordat als assistents que és una gran eina de difusió, que està a disposició de totes les Passions associades i que ara que està confeccionada, cal afegir-hi contingut de cada Passió per acabar de donar la web per enllestida.