ACTIVITATS 📚 BIBLIOTECA 📌 ABRERA GENER

Biblioteca Abrera
📍c/ Federico García Lorca, 17

 

GENER

 

Dimarts 14 de gener
De 17 a 18h Club de lectura infantil: comentarem “No cal tenir superpoders per ser un heroi”, de Greg James. Modera Rosa Gordillo.

Dimecres 15 de gener
18h Club de lectura adults. Comentarem “El soroll del temps”, de Julian Barnes . Amb la moderació de Sílvia Llorente.

Dimarts 21 de gener
17.15h Contes emboscats, a la sala d’actes de la Casa de Cultura. Activitat familiar per commemorar el Dia Internacional de la Mediació. Narració de contes breu i  taller de resolució de conflictes a partir de les situacions que s’hagin explicat als contes. A càrrec de Mosaics Llibres. Inscripcions a partir del 2 de gener. Amb la col·laboració del Servei de Mediació de l’Ajuntament d’Abrera.

Dijous 23 de gener
18.30h Presentació del grup Versikalia amb el seu primer espectacle: “10 del XX”, a la Sala d’actes de la Casa de Cultura. José Luis García Herrera, Luis Alberto Frontado i Barbara di Candia faran de la poesia un espectacle amb un recital de 10 poemes d’escriptors del segle XX amb un acompanyament de música en directe i amb la projecció d’il·lustracions per tal de donar més poder a les paraules.

Divendres 31 de gener
19h Sessió de Curtmetratges premiats a la darrera edició dels BAFTA shorts, a la sala d’actes del primer pis de la Casa de Cultura. Fruit de la col·laboració entre la Gerència de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i el British Council gaudirem d’una sèrie de curtmetratges subtitulats al castellà i aptes per a majors de 16 anys.

6è Concurs del Súper lector infantil d’Abrera. Adreçat a nens i nenes de primària. Més informació i inscripcions del 2 al 31 de gener a la sala infantil de la Biblioteca Josep Roca i Bros.

Paraula d’escriptor: Centenari Isaac Asimov
Mostra de cinema:  Ciència-ficció
Mostra novel·la: Novel.la de ciència-ficció
Mostra música: Música electrònica
Mostra infantil: Biografies