ACTIVITATS 📚 BIBLIOTECA 📌 MARTORELL FEBRER


Biblioteca de Martorell
📍 Av. Momunitats Comarcals, 13

FEBRER

Dimarts 11 de febrer
📚 19h Xerrada sobre les emocions, amb Rafael Santandreu, autor de llibres com “El arte de no amargarse la vida” o “Las Gafas de la felicidad”.

Dimecres 12 de febrer
📚 11h Tertúlia-cafè: “Les petjades de Picasso a Barcelona”, amb David Revelles, periodista.
El mes de febrer es commemora el 120è aniversari de la primera exposició del pintor. El recorregut per Barcelona inclourà una visita a la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi, en què el jove Picasso va començar a estudiar pintura.
Ruta: 19 de febrer a les 11h a Barcelona. Cal fer la inscripció prèvia a la Biblioteca.

Dijous 13 de febrer
📚 19h Presentació del llibre “El círculo de la marmota”, de Quico Ballvé. Sàtira sobre el difícil accés dels joves amb formació al mercat laboral, la gestió de les falses expectatives i l’absurd món dels processos de selecció. Presenta l’autor: Míriam Riera.

Dimarts 18 de febrer
📚 18h Hora del conte “Contes clàssics”, amb Núria Martínez, actriu. Els contes de sempre des del Patufet, la Caputxeta, les Set cabretes, la Ventafocs o la Blancaneu… fins on ens arribi la memòria. Per a canalla a partir de 3 anys.

Dimecres 19 de febrer
📚 De 19.30 a 20.30h Reunió del Club de lectura en anglès, a l’aula nº 2 de la biblioteca.

Dijous 20 de febrer
📚 21.15h Reunió del Club de lectura en horari nocturn.

Diumenge 23 de febrer
📚 11h El Petit Liceu. Sortida familiar al Liceu a veure “El jove barber de Sevilla”, de Rossini.
Una òpera per a tota la família en la qual ‘Figaro qua, figaro là’…, no és mai a la seva barberia. I, no obstant això, qui no desitjaria tafanejar entre les seves coses? L’autèntic negoci de Figaro està al carrer, a la realitat que l’envolta. A partir de 8 anys. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca.

Dilluns 24 de febrer
📚 18h Nadons a la biblio: “El cargol i l’herba de poniol”, amb Gina Clotet, narradora.
Un cargol vol fer-se unes sopetes d’herba de poniol per curar-se el mal de panxa, però l’herba no es pot arrencar. Per sort pot comptar amb l’ajuda d’un escarabat, una granota, un esquirol, un conill, un bou… Fins a 3 anys. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca.

📚 18h Conversa amb l’escriptor Jordi Lara. Que visita el club de lectura per parlar de la seva novel·la “Sis nits d’agost”, que relata els darrers dies de vida del polític i activista Lluís Maria Xirinacs.

Dimarts 25 de febrer
📚 18h Taller plàstic de contes sobre les emocions, amb Clara-Tanit Arqué. Un breu recorregut pel món dels contes que parlen sobre les emocions. Durant el taller els infants crearan un personatge basat en el conte “Què dimonis em passa?”, de Maria Leach i Olga de Dios. De 3 a 8 anys. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca.

Dimecres 26 de febrer
📚 19h Presentació del llibre “Gina”, de Maria Climent. La jove autora Maria Climent ens presenta la seva primera novel·la, en la qual la protagonista, una noia jove i amb ganes de tenir fills, ha de fer un replantejament de la seva vida quan rep un diagnòstic mèdic greu i inesperat. Presenta l’autora: Jesús Lana.

Dijous 27 de febrer
📚 18h Sortida al TNC a veure “Justícia” de Guillem Clua. Després d’haver gaudit d’una carrera política brillant a les institucions catalanes, amb una vida pública immaculada, un destacat jutge s’enfronta als fantasmes que li turmenten secretament la consciència.

De l’1 al 28 de febrer
📚 Exposició de “El català, al cinema!”

El cinema en català viu una situació totalment insòlita i injusta. Aquesta mostra vol conscienciar i sensibilitzar a la població sobre aquesta situació.