ACTIVITATS 📚 BIBLIOTECA 📌 MARTORELL GENER


Biblioteca de Martorell
📍 Av. Momunitats Comarcals, 13

 

GENER

Del dimarts 7 de gener al 8 de febrer
Aula d’estudis.
L’horari de l’aula d’estudis seran els matins de dilluns a diumenge de 10 a 14h i les tardes de dilluns a diumenge de 16 a 23h.

Dimarts 7 de gener
19h Reunió del Club de lectura Bibliolovers, a l’aula nº 2 de la biblioteca.

Dimecres 8 de gener
11h Tertúlia-cafè: Gremis i visita a la Casa de la Seda. La Casa de la Seda és l’única casa gremial amb més de 300 anys i fa gala d’una solemnitat a l’altura de l’esplendor històrica i la representació social que els gremis van aconseguir durant el segle XVIII. Ruta: 22 de gener a les 11h a Barcelona. Per a adults.

Dimecres 15 de gener
De 19.30 a 20.30h Reunió del Club de lectura en anglès a càrrec de Peter Dolling, a l’aula nº 2 de la biblioteca.

Dijous 16 de gener
19h Presentació del llibre “Paisatges amb figures” d’Àlex Susanna.  Àlex Susanna, que ha estat un dels protagonistes a l’ombra de la vida cultural catalana dels últims anys, ofereix les seves reflexions sobre la vida creativa del nostre país, però també visions més personals sobre altres aspectes.

Divendres 17 de gener
18h Storytime amb Kids&Us.

21.30h Reunió del Club de lectura en horari nocturn, al Centre Cultural.

Dimarts 21 de gener
18h Hora del conte: “La pastanaga” amb Oriol Garrido. En un bosc inexplorat, un conill troba un dia una pastanaga enorme​. Però precisament aquest dia el conill està satisfet i no té gana. Què pot fer amb la seva ​magnífica​ troballa?

Dimarts 28 de gener
18h Reunió del Club de lectura en horari de tarda, a l’aula nº 2 de la biblioteca.

Dimecres 29 de gener
19h Presentació del llibre: “Pedres blanques” de Rosa Maria Prats. Una novel·la històrica del segle XIV que tracta de la confrontació de la comunitat religiosa del monestir de les monges clarisses de Santa Maria de Petras Albas de la vila de Sarrià amb el Papa Benet XII d’Avinyó.

De l’1 al 30 de gener
Exposició de fotos de Montserrat.