Ca N’Estella, Platinum per segon any consecutiu

Destacar entre més de 18.000 vins no és fàcil, en això hi estarem tots d’acord; però fer-ho dos anys seguits, ja és ser un fora de sèrie. Si el qui ho fa és un celler petit, conduït per l’esforç d’una família i el seu equip, doncs encara té més mèrit. L’any passat, el Cava Rabetllat i Vidal Gran Reserva 2015 es van endur un Platinum a Decanter, i aquest any ha estat el Cava Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo.
El jurat del Decanter ha dit d’aquest cava que és “elegant i sublim, amb nas de brioix fresc i préssec. Amb molta suavitat en boca, textura atractiva i una gran delicadesa. Ben equilibrat i elegant, també té una gran persistència. Impressionant”, una descripció que fa honor a aquest vi elaborat amb els millors raïms de Xarel·lo de la finca de Ca N’Estella, i envellit durant 55 mesos al celler.

Decanter és un certamen sobradament conegut al món del vi, enguany arribava a la divuitena edició i el seu prestigi es deu al rigor amb què té lloc -tast a cegues, per suposat- i l’expertesa dels seus jurats -amb Masters of Wine i Master Sommeliers entre d’altres prescriptors i crítics vinícoles de tot el món- els Platinum són els millors vins d’entre els millors del concurs. Són vins que han aconseguit una medalla d’or en la primera ronda (95 a 96 punts), que es tornen a tastar, per seleccionar-ne els mésbons (97 a 100 punts). Ca N’Estella ja va guanyar aquest premi l’any passat amb el Cava Gran Reserva 2015 -va ser l’únic Cava en tot l’estat amb aquesta distinció-; aquest any ha tornat a guanyar amb el Gran Reserva Xarel·lo, i aquest cop ha estat l’únic vi escumós d’Espanya a obtenir un Platinum.

Finca Ca N’Estella (Sant Esteve Sesrovires)
La tercera generació de la família Rabetllat i Vidal lidera aquest projecte nascut amb l’adquisició d’una finca de vinya de 35 Ha. en una de les zones de més qualitat de la DO Penedès. En la imponent masia del segle XIX que presideix la finca s’elabora una àmplia gamma de vins i caves que Finca Ca N’Estella tracta amb tota la cura i ànim de superació.
Sensatesa i constància han estat la filosofia d’aquest celler familiar i la clau dels fruits obtinguts, en forma de reconeixement internacional i sòlid posicionament en el mercat tant dels vins Clot dels Oms com dels caves Rabetllat i Vidal.

+ Finca Ca N’Estella:
http://www.fincacanestella.com/
https://www.facebook.com/Bodeguescanestella/timeline
https://www.instagram.com/bodeguescanestella/