Caminada popular

El diumenge 24 d’octubre Collbató viurà una jornada excursionista amb la XIIIa edició de la Caminada Popular de Collbató organitzada per l’entitat 4.000 Peus. Hi haurà dos recorreguts que sortiran de la plaça de l’Era. Un llarg de 24 km que després del cementiri es desvia cap al Casalot, passa vorejant la muntanya fins darrere la Vinya Nova, després les masies del Castell i Can Salces, puja pel camí del refugi i pel torrent de La Diablera fins al Coll de Guirló (punt més alt del recorregut), i arriba a Can Massana. La tornada es fa pel camí de les Batalles, Can Salces, El Castell, Can Jorba, La Vinyanova i per la pista fins a Collbató. El desnivell absolut és de 423 m, la dificultat és mitjana, sense dificultats per a excursionistes en forma.

El recorregut curt, de 12 km, comença també a Collbató abans del cementiri i es desvia cap al Casalot, passa vorejant la muntanya fins darrere la Vinya Nova, després per les masies del Castell i Can Jorba, la Vinyanova i per la pista fins a Collbató. El desnivell absolut és de 125 m, i és fàcil, apta per tothom.

Podeu consultar els mapes a les imatges adjuntes. Inscripcions i més informació a l’enllaç: https://4000peus.wordpress.com/xiii-caminada-popular-collbato/