Campanya de suport al comerç local

Amb el lema “El comerç de Sant Esteve t’aporta valor”, la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Sant Esteve impulsa una campanya que té com a objectiu incentivar el consum en el comerç local, botigues i serveis, mitjançant un sistema de cupons descompte que van dels 10 als 30€. La iniciativa es posa en marxa l’1 d’agost amb una durada inicial de 5 mesos i els primers cupons es podran bescanviar a partir de l’1 de setembre.

El funcionament de la campanya és mitjançant cupons descompte en productes i serveis que s’obtenen per acumulació de compres, d’acord a uns trams. Es poden acumular tiquets de compra per valor de 100€, 200€ i 300€, que es podran bescanviar al SIAC de l’Ajuntament, a partir de l’1 de setembre, per cupons descompte per valor de 10€, 20€ i 30€, respectivament. El comprador/a podrà gastar-los, en un termini de 30 dies des de la data d’emissió, en qualsevol establiment comercial del municipi. L’Ajuntament abonarà als comerços l’import del cupons descompte que es bescanviïn a cada establiment.

On es poden gastar els cupons?

Bars, cafeteries, restaurants; Centres veterinaris; Serveis perruqueria i estètica; Roba i complements; Jardineria; Jardineria I flors; Arts gràfiques;Serveis estètica; Centres educatius: idiomes, reforç, escoles de dansa, cuina i art; Serveis professionals: assessoria jurídica, laboral, fiscal  i comptable; Serveis i productes informàtics; Serveis tècnics (tallers reparació vehicles, reparacions a la llar); Ensenyament conducció; Serveis bugaderia; Productes Parafarmàcia; Serveis de salut: fisioteràpia, osteopatia, odontologia, psicologia; Serveis de neteja; Llibreria i regals; Cellers i bodegues; Alimentació; Comerç en general (en queden exclosos la venda ambulant i els serveis de caire periòdic o repetitiu (quotes, mensualitats, etc) .