Campanya

L’Assemblea Nacional Catalana ha engegat la campanya “#1MiliódeMascaretes”. L’entitat vol fer arribar mascaretes d’ús no sanitari a la ciutadania ja que cada vegada són més difícils de trobar. Per aquest motiu, l’ANC s’ha encarregat de trobar el teixit adequat (gruix 220 grams i cotó 100%), de fer-ne un tractament hidròfug per augmentar-ne la seguretat, i de tallar-lo en una empresa tèxtil; i ha distribuït aquest material entre les assemblees territorials -com ara la de Martorell i Castellví de Rosanes.

Amb l’ajuda del voluntariat, l’ANC de Martorell i Castellví ja ha donat les primeres 200 mascaretes a l’Ajuntament perquè les distribueixi als comerços que ho necessitin i han demanat material per cosir-ne 200 més.

Per col·laborar, l’ANC també us proposa que compreu el lot per elaborar dues mascaretes als supermercats Bonpreu Esclat, al preu d’1€; els ingressos d’aquesta iniciativa aniran íntegrament destinats als hospitals catalans per a la recerca i el tractament de la Covid-19.

I si voleu donar un cop de mà cosint mascaretes, només cal que ens ho feu saber a través del correu electrònic: mon_valls@hotmail.com