Campanyes de Nadal

Les campanyes solidàries de Nadal que van posar en marxa els Serveis Socials de Castellví de Rosanes s’han tancat amb un balanç positiu, tant la que va adreçar-se a fer més amable el Nadal dels infants i joves en situació vulnerable com la que anava destinada al banc municipal d’aliments. Les iniciatives han comptat amb el suport tant de veïns i veïnes a títol particular com d’empreses i entitats locals.
Pel que fa a la campanya adreçada al banc d’aliments, que comptava amb la col·laboració dels comerços locals, s’han recollit un total de 306 euros a través de l’adquisició dels vals solidaris que es podien trobar als establiments d’alimentació, fleca i farm{cia del nucli antic. Ara aquests diners es transformaran en productes d’alimentació i higiene personal i de la llar que es repartiran a través del banc d’aliments de Serveis Socials.

La segona de les iniciatives tenia per objectiu ajudar a portar la il·lusió als nens i nenes, i també joves, de les famílies en situació de vulnerabilitat. Tres empreses locals –GMV, Metarom i MAG Chemical-, dues entitats –Atenció precoç solidària-Junts Podem i HipoFami diferents persones a títol particular han apadrinat l’arribada dels Reis a aquestes llars.
La regidora de Benestar Social, Vicky Castellanos Núñez, assenyala que “des de l’Ajuntament fem una valoració positiva de com han funcionat les dues iniciatives que es van posar en marxa les festes de Nadal i vull expressar l’agraïment a totes les persones, empreses i entitats que hi han col·laborat, i també al comerç local que s’ha sumat a la iniciativa dels vals solidaris”. “Aquests suports són molt importants i molt d’agrair; que s’hagi pogut comptar amb el recolzament de ciutadania, comerç, entitats i empreses en un any com el 2020 que ha estat especialment difícil per a tothom és un fet que s’ha de destacar”, conclou la regidora.