Campus per a infants

Durant les  vacances de Setmana Santa hi haurà campus de futbol, de patinatge i de dibuix i pintura. Les activitats estan organitzades, respectivament, pel FC Sant Esteve, el CP Sant Esteve i per l’Associació Pinzells. Les inscripcions ja estan obertes.

El Campus de Futbol serà del 29 de març a l’1 d’abril i anirà destina a nois i noies de 4 a 12 anys. Des de les 10 del matí fins a l’una del migdia es treballarà la tecnificació i la competició, tant des de la vessant individual com col·lectiva.

El preu del quatre dies de campus és de 35 euros. Però també es pot escollir anar els dies que es necessiti. Els germans gaudeixen d’un descompte del 50%. Les inscripcions s’han de fer al Futbol Club Sant Esteve.

El campus de patinatge durarà un dia més, ja que anirà del 29 de març al 2 d’abril. Com sempre, es combinarà la part esportiva amb altres activitats més lúdiques. L’horari serà de dos quarts de deu del matí a una del migdia. El preu és de 60 euros la setmana sencera o de 12 euros per dia. Les inscripcions s’han de cursar al Club de Patinatge Artístic.

L’Associació Pinzells organitza un campus que combina activitats recreatives, dibuix i pintura, del 29 de març fins a l’1 d’abril, a la Sala Sputnik. L’horari serà de 10.00 a 13.00 hores. L’objectiu del taller és potenciar la creativitat de nens i nenes. El preu de tot el campus és de 60 euros i les inscripcions s’han de fer trucant al telèfon 666 37 90 59.