Can Llimona

La Junta de compensació del sector SUPr4 Cal Candi ha informat que aquest dimarts 20 d’octubre comença el cobriment de les dues lleres de la riera de Can Llimona. La primera actuació consistirà en un seguit de treballs de desbrossament i neteja de les lleres de la riera de Can  Llimona i del torrent de les Arengades. La previsió és que les tasques s’allarguin fins el 30 d’octubre i no suposarà cap afectació al pas de persones i vehicles a les vinyes de l’entorn.

Després d’aquesta primera actuació, el mes de novembre començaran els treballs de cobriment de les dues lleres per tal de dur a terme el pas de la prolongació del carrer Empordà fins al final de l’àmbit de Cal Candi, amb una previsió que les obres tindran una durada de de 30 dies (fins el 30 de novembre de 2020).  L’inici d’aquesta actuació suposarà l’habilitació d’un nou pas de persones i vehicles que garanteixi l’accés a les vinyes amb total normalitat ja que, a partir del 2 de novembre, no s’hi podrà accedir ni al camí de Can Llimona ni al torrent de les Arengades per l’accés actual. Aquest pas provisional,  degudament senyalitzat, es mantindrà fins que finalitzin les obres d’urbanització de Cal Candi.

Tal i com recull el projecte d’urbanització del sector de Cal Candi, hi haurà un accés definitiu al camí de Can Llimona i al torrent de les Arengades des del carrer Conflent per la prolongació del Carrer Empordà. Aquesta zona està destinada a mantenir-se com a zona verda.

Davant qualsevol dubte sobre aquesta actuació i les obres en general, la Junta de compensació del sector de Cal Candi posa a disposició el telèfon 675 615 131 i el correu electrònic info@juntacalcandi.cat Les obres d’urbanització del sector de Cal Candi, d’iniciativa privada, van començar el mes de juny i tindran una durada de dos anys tot i que des de la Junta de compensació es remarca que la part més important és la que s’ha fet fins ara i les que estan programades durant els propers sis mesos.

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat fa un seguiment constant de les obres amb visites setmanals per tal de vetllar per la qualitat de l’obra, l’acompliment de terminis i perquè les afectacions al veïnat siguin les mínimes possibles. També es vetllarà perquè l’estalvi que es pugui produir durant l’execució de l’obra s’inverteixi en la urbanització del parc central previst. El sector de Cal Candi contempla la construcció de 454 habitatges, dels quals 83 seran habitatge social.