Can Serra

Amb l’objectiu de crear estímuls positius en els residents de Can Serra, el centre està reactivant la programació d’activitats i tallers de dinamització. Es tracta d’anar recuperant certa normalitat després de l’estabilització de la situació al centre.  En els darrers 15 dies no s’ha produït cap defunció per Covid-19.

Al passat dijous 7 de maig no hi havia cap resident amb febre, només una febrícula, és a dir, que presenta dècimes. Cal lamentar la defunció, el passat dimarts 5, d’una resident ingressada al Sagrat Cor de Martorell per causes alienes al coronavirus. En aquests moments, el nombre de personal de baixa és de 14.  

Amb un escenari més positiu, el centre està intentant reprendre activitats de tipus lúdic adreçades als avis i àvies amb l’objectiu de fomentar una normalitat integral en ells. S’estan organitzant activitats com bingo, ball, així com tallers multisensorials i lúdics. Totes les activitats es programen tenint en compte les necessitats emocionals i físiques dels resident, i seguint les mesures de prevenció establertes.

En aquest marc de represa de normalitat, des fa unes setmanes s’ha posat de nou en marxa el servei de perruqueria i s’ha intensificat la fisioteràpia per a tots els residents amb la incorporació d’una segona professional.