Capacitació a Benestar Social

Enguany el programa de cursos i tallers de Benestar Social aposta per ampliar els espais de formació en noves tecnologies i canvia alguns formats a causa de la situació creada per la pandèmia. El període d’inscripcions és del 21 de setembre al 5 d’octubre, però a partir del 14 de setembre ja es pot trucar al telèfon del Casal de la Gent Gran (937 71 35 26) per demanar cità prèvia.

Cursos i tallers de Benestar Social
El programa Dona i Família consta de 14 espais diferents de tallers de formació, dels quals 11 són de nous formats. Així mateix, el programa de Gent Gran també compta amb 14 espais, dels quals 8 són de nou format. En el programa d’adults es mantenen els tres nivells i s’afegeix el seguiment online.

Les novetats fonamentals estan relacionades amb l’aprofundiment del coneixement telemàtic i de la comunicació electrònica amb les administracions per a la realització pràctica de gestions. Així les temàtiques dels nous formats són, per exemple, powerpoint, ús del mòbil, videoconferència, xarxes socials i tràmits online, entre altres.

Cal tenir en compte que enguany els grups es redueixen a un màxim de 10 alumnes i que, en funció del taller, s’oferirà formació presencial, amb grups reduïts i tutories individuals, o formació online, per seguir únicament des de casa.

A més del coneixements tecnològics també s’aposta pels tallers d’humanitats, com el de llengua catalana, les plagues del segle XXI o els mites grecs i romans.

Es mantenen els cursos i tallers que ja estan consolidats com el de la memòria, el de costura i els de manualitats. Així mateix torna a oferir-se l’Espai Obert, adreçat a infants i adolescents, i el Reforç Escolar per estudiants de l’ESO.

Les inscripcions es faran de forma presencial en el Casal de la Gent Gran del 21 de setembre al 5 d’octubre. Però cal trucar al telèfon 937 71 35 26 a partir del 14 de setembre per a sol·licitar cita prèvia.

Consulta aquí el programa de Benestar Social amb els horaris i els preus