Casal Social de Ca n’Amat

L’Ajuntament de Sant Esteve obre un procés participatiu per avançar en la redacció del Reglament de l’Ús dels espais del Casal Social de Ca n’Amat. La ciutadania podrà fer aportacions fins a l’11 de desembre a través de la plataforma Decidim Sesrovires.

L’objectiu de la consulta, impulsada per les regidories de Participació Ciutadana i Barris, és recollir les idees i aportacions que els veïns i veïnes puguin fer sobre l’ús d’aquest equipament veïnal, la gestió del qual comparteixen Sant Esteve i Abrera. Es tracta que la ciutadania pugui plantejar-se qüestions com Què vull fer al Casal? Quins usos hauria de tenir? En quin horari m’agradaria que els espais del casal i el bar fossin oberts?

El termini per presentar les propostes és del 20 de novembre a l’11 de desembre. S’ha de fer per via telemàtica, registrant-se a la plataforma web https://decidim-sesrovires.diba.cat/processes/Elaboracio-Reglament-UsEspais-CasalSocialCanAmat

Les propostes recollides ajudaran en la redacció del Reglament de l’Ús dels espais del casal de Ca n’Amat, pas previ a l’establiment del servei. Actualment, els Ajuntaments de Sant Esteve i d’Abrera estan treballant en la tramitació per poder licitar la gestió del bar durant el 2021.