Castellví: dues campanyes

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes, de la mà de la regidoria de Benestar Social, posa en marxa dues campanyes solidàries durant aquestes festes de Nadal. La primera és la ja tradicional vinculada al banc municipal d’aliments, que aquest any modifica el seu format per adaptar-se a les normes de prevenció de la COVID-19. La segona és una campanya solidària adreçada a fer arribar la il·lusió a tots els infants de Castellví durant la nit més màgica de l’any.

La regidora de Benestar Social, Vicky Castellanos Núñez, assenyala que “en aquestes dates, més que mai és necessària la nostra solidaritat amb els veïns i veïnes que en aquests moments estan passant per una situació difícil”. La regidora explica, quant a la situació a Castellví de Rosanes, que “aquest any s’ha doblat el nombre de famílies que són usuàries del banc d’aliments municipal, i s’han agreujat situacions que anteriorment ja eren difícils. Per això el gest de col·laborar a les campanyes solidàries que s’han posat en marxa té aquest any més sentit que mai. Gràcies, per endavant, a totes les persones que hi donareu suport”.

Campanya del banc d’aliments
Aquest 2020 no es farà una recollida directa d’aliments i productes d’higiene, com en anys anteriors, sinó que totes les persones que vulguin participar a la campanya podran fer-ho adquirint vals solidaris als comerços de Castellví de Rosanes.

Els establiments locals d’alimentació, fleca i farmàcia disposen de vals de 2, 5 i 10 euros (a la imatge) perquè cadascú esculli l’aportació que vol fer. Els vals s’hauran d’adquirir al comerç en qüestió, i els diners recollits es transformaran quan s’acabi la campanya –el 9 de gener- en productes d’alimentació i d’higiene personal i de la llar que es repartiran a través del banc d’aliments de Serveis Socials.

Dies d’il·lusions per a totes les llars
La segona iniciativa solidària adreçada a la ciutadania és nova, ja que mai s’havia plantejat en aquest format. Així, la regidoria de Benestar Social fa una crida als veïns i veïnes perquè puguin ajudar a portar la il·lusió a tots els infants de Castellví de Rosanes aquestes festes i arribar a les llars que necessiten més suport. Les persones interessades en col·laborar en aquesta campanya s’han d’adreçar a la recepció de l’Ajuntament on se’ls informarà de quins productes seran necessaris en aquesta recollida i podran decidir quin aporten. Un cop feta la tria, se’ls lliurarà un val informatiu de les característiques del producte per poder adquirir-lo i portar-lo a l’Ajuntament. La recollida del val suposarà el compromís de participació a la campanya. Aquesta iniciativa serà oberta fins al 31 de desembre.

 

Tags: