Cinc medalles de Berlín

La nedadora castellvinenca Núria Marquès, va aconseguir cinc medalles de plata a les World Series Berlín 2020, que van tenir lloc a finals de la setmana passada a la capital alemanya. La jove esportista va reprendre, amb aquesta cita, el contacte amb la competició esportiva després de diversos mesos d’aturada forçosa en els campionats per causa de la pandèmia del coronavirus.

Marquès va obtenir les medalles en diferents jornades de la competició. El primer dia, es va alçar amb dos metalls: el de 100 papallona i 200 esquena. L’endemà va pujar al segon graó del podi en 50 esquena. Les dues darreres medalles de plata, Marquès les va obtenir en 100 esquena i 50 papallona.

La castellvinenca ha qualificat la prova berlinesa com a “campionat de rodatge” i ha explicat que al novembre farà una nova estada de preparació a Sierra Nevada als seus comptes a les xarxes. Núria Marquès té la mirada fixada en els jocs paralímpics de Tokio, previstos inicialment per aquest 2020 però ajornats per causa del coronavirus.

 

Tags: