Cinema al carrer

El Parc de l’Estació ha acollit, el passat dissabte 4 de juliol, la pel·lícula “Perdiendo el este”, la primera projecció del cicle Cinema al carrer, que té lloc al Parc de l’Estació. 130 veïnes i veïns de totes les edats van passar una divertida vetllada de cine, omplint l’aforament de la zona delimitada al parc per la projecció, amb distància de seguretat entre els grups d’assistents.

Enguany, des de l’Ajuntament d’Abrera han canviat el format de l’activitat i les projeccions de les pel·lícules, que en anys anteriors estaven adreçades al públic jove, aquest estiu estaran dirigides a un públic més ampli, familiar.

Els i les assistents van riure amb “Perdiendo el este“, una comedia espanyola de 2019 dirigida per Paco Carabello, amb un repartiment coral format per Julián López, Miki Esparbé, Carmen Machi, Younes Bachir, Leo Harlem, Eduard Soto i Silvia Alonso, entre d’altres.

El cinema al carrer o a la fresca és una proposta estiuenca per gaudir del cine a l’aire lliure. El cicle continuarà al mateix Parc de l’Estació el proper dissabte 18 de juliol, amb la projecció de la pel·lícula “Spiderman, un Nuevo universo” (2018).

Tags: