Classes de repàs des del Punt Jove del Bruc

Des del Punt Jove del Bruc s’està oferint aquest juny i juliol un suport acadèmic i emocional a l’alumnat d’ESO del municipi i a l’alumnat de 4t, 5è i 6è de l’escola. Ho estem realitzant a través de sessions d’una hora a la setmana en grups reduïts.
En aquestes classes online es resolen dubtes acadèmics i es reforcen les diferents matèries. A més durant el mes de juliol s’oferirà dos tallers d’educació emocional per aportar recursos en gestió i autoregulació emocional pels joves i infants participants.

Per tal d’arribar als joves i infants que necessiten aquest reforç hi ha hagut coordinació amb l’Escola El Bruc i l’INS de Collbató, també amb Serveis socials del Bruc i amb els referents de Portes Obertes de Collbató. Actualment estan participant 13 alumnes.

Si esteu interessats en participar encara queden places. Les classes per alumnes de secundaria es concentren els dimarts de 16 a 17 i de 17 a 18 hores. I les de primària, els dimarts de 18 a 19 i dimecres de 16 a 17 hores. Si voleu participar a les classes durant el que queda del mes de juliol podeu escriure un correu a la tècnica de Joventut msoldan@anoiajove.cat o enviant un WhatsApp al 679 964 665.

Tags: