Clubs de lectura

Us agrada llegir? Reflexionar a través de la lectura i compartir inquietuds intel·lectuals i literàries? Doncs ja ho podeu fer a través del Club de Lectura que oferexein des de la Biblioteca Josep Roca Bros d’Abrera.

Durant el mes de juny estan obertes les inscripcions pels clubs de lectura de la temporada 2021/22. Una activitat que començarà el proper mes de setembre amb la presentació i entrega de la primera lectura i durarà fins el juny 2022. Es tracta d’un espai on compartir inquietuds, reflexions i dubtes entorn d’una obra literària.

A més, com a novetat, enguany s’ha ampliat l’oferta de clubs per tal de que puguin gaudir també de la lectura els nens i nenes de primària.

Nova oferta

  • Miniclub de lectura: per a nens i nenes de 1r i 2n de primària. Reunions el primer dijous de mes.
  • Xiquiclub de lectura: per a nens i nenes de 3r i 4t de primària. Reunions el segon dijous de mes.
  • Club de lectura infantil: per a nens i nenes de 5è i 6è de primària. Reunions el tercer dijous de mes.

La durada de cada tertúlia és d’aproximadament una hora.

Què és un club de lectura?

 El club de lectura està format per un grup de persones que es reuneixen un cop al mes per debatre, comentar i fer una activitat entorn d’un llibre. Tots els membres del club es llegeixen la mateixa obra literària en el mateix període de temps. L’objectiu de la iniciativa és fomentant els hàbits lectors i la descoberta de llibres.

Per  a puntar-vos i demanar més informació podeu adreçar-vos directament a la biblioteca d’Abrera (c. de Federico García Lorca, 17) o a través dels següents canals:

  • Per correu electrònic: biblio@abrera.cat
  • Per telèfon: 93 770 08 81
  • Per les xarxes socials de la biblioteca
Tags: