Comarcal

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell, junt amb els ajuntaments del Baix Llobregat Nord, posa en marxa un any més les inscripcions a 18 accions formatives adreçades a persones emprenedores i empreses programades per aquest 2021 durant els mesos de març a desembre.

Les accions formatives estan programades de manera conjunta com a projecte d’àmbit supramunicipal entre els diferents ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat (Martorell, Castellví de Rosanes, Olesa, Abrera, Collbató, Esparreguera, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires) amb l’objectiu de seguir fomentant, reactivant i impulsant el desenvolupament econòmic local a través de la millora de les competències i capacitats de les persones emprenedores i empreses del territori.

Aquestes formacions, subvencionades per la Diputació de Barcelona en el marc del recull d’activitats de suport al teixit empresarial, s’adrecen tant a persones emprenedores com a empreses -autònoms, professionals i responsables o tècnics d’empreses- i abasten una gran diversitat temàtica. Per a més informació, consultar al web: www.moliempresa.cat