Comprem a Abrera, i tu?

Amb l’objectiu de promocionar i dinamitzar el comerç de proximitat i reactivar l’economia local, s’ha posat en marxa la campanya “Comprem a Abrera”, per a la qual es destinaran 100.000€, amb possibilitat de ser ampliables, en dues convocatòries durant l’any 2021: ara, la primer convocatòria primavera-estiu, i la segona és previst realitzar-la durant la tardor-hivern.

Fins al dijous 8 de juliol es podran acumular tiquets de compra de qualsevol comerç d’Abrera; més endavant, del 16 de juny al 9 de juliol, a les oficines del Mercat Municipal, aquests tiquets es podran bescanviar per cupons de 5 euros. Els cupons descompte es podran fer servir del 16 de juny al 29 d’agost als comerços adherits a la campanya, que estaran senyalitzats a través d’un distintiu.

Els comerços abrerencs interessats a adherir-se a la campanya, han d’enviar un correu electrònic a l’adreça compremaabrera@abrera.cat indicant a l’assumpte “Accepto adherir-me a la campanya” i indicant el nom de l’establiment i les dades personals (nom, cognom i DNI) de la persona responsable.

Per a més informació, us podeu adreçar a les dependències del Departament de Comerç (primera planta del Mercat Municipal), de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i dimecres de 16.30 a 19 hores.  També pots trucar al telèfon 93 770 0102, o enviar un correu electrònic a: promocioeconomica@abrera.cat.