Condol

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes vol expressar el més sentit condol pel traspàs de Lluís Tomàs i Moreno, qui fou alcalde de Castellví de Rosanes durant gairebé 15 anys pel grup municipal Independents de Castellví de Rosanes (Incas). Des del consistori castellvinenc es vol traslladar també l’escalf i el condol a la família i amistats de Tomàs i Moreno per la seva pèrdua.
Lluís Tomàs i Moreno havia estat regidor de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes diversos mandats abans d’esdevenir alcalde. El seu primer mandat al Consistori fou l’any 1991 i va mantenir-se com a regidor fins a finals del 2000, quan va ser escollit alcalde, càrrec que va ocupar fins a mitjans del 2015. Durant els seus anys al capdavant de l’alcaldia van dur-se a terme actuacions com el cobriment de la pista poliesportiva municipal o la construcció de
l’edifici polivalent de la plaça del poble, entre d’altres.
L’Ajuntament de Castellví de Rosanes té previst decretar dos dies de dol oficial amb motiu del traspàs de Tomàs. Tan bon punt es disposi de detalls sobre la vetlla i posterior enterrament s’ampliarà aquesta informació.
Actualment Lluís Tomàs i Moreno era regidor de l’Ajuntament de la veïna localitat de Martorell. Tomàs també havia estat conseller al Consell Comarcal del Baix Llobregat (2007-2015) i diputat a la Diputació de Barcelona el mandat 2015-2019.