Correos no marxa de Sant Esteve

L’oficina de Correos i els serveis que presta no marxen del municipi. Així ho han assegurat responsables del servei en una reunió mantinguda el passat 25 de març amb l’alcalde Enric Carbonell i el primer tinent d’alcalde, Joan Galceran. Tot i així, els responsables municipals han exposat la importància per Sant Esteve d’un servei que és essencial, tant per a la ciutadania com pel Jutjat de Pau i per les més de 200 empreses instal·lades, i han demanat el seu manteniment en el futur.

Correos admet que es troben en un procés de reorganització en el territori i que s’està reestructurant el servei a altres municipis, però que Sant Esteve no hi entra i, per tant, no es preveuen canvis a curt termini, segons han indicat el cap de Distribució de Catalunya, Javier Bervel, i el cap de Sector de Distribució, Rafael Marín.

Davant la possibilitat que aquesta decisió pugui variar en un futur, l’alcalde ha exposat quina és la realitat del municipi i la necessitat del manteniment del servei per interès general de la població, per la seva estructura industrial i empresarial, i per la gestió diària del Jutjat de Pau de la qual depenen les comunicacions relacionades amb els centres penitenciaris de Brians 1 i 2.

En aquest sentit, l’alcalde ha qualificat la reunió de “molt positiva perquè hem escoltat dels propis representants que no han considerat cap canvi a Sant Esteve. Alhora hem pogut traslladar als responsables de zona quina és la realitat del nostre municipi per tal que ho considerin si en algun moment la idea d’un trasllat es torna a plantejar”.

En la trobada, l’alcalde els ha lliurat les adhesions d’empreses i les signatures recollides en la campanya promoguda pel personal de l’oficina i l’ajuntament en defensa del manteniment del servei de distribució.