Cubells

Els dies amb episodis de ventades i/o els cops de vent poden moure el teu cubell del servei “Porta a porta” un cop ha estat buidat. Per evitar que el perdis o l’intercanviïs sense adonar-te, des de l’Ajuntament t’ofereixen alguns consells així com bones pràctiques en la gestió del servei. Pots identificar els teus cubells marcant la teva adreça a la tapa i, si vols, per assegurar-lo, el pots penjar d’un ganxo a la paret. Evita lligar-lo, ja que dificulta la feina a les persones que han de fer la recollida.

Si trobes un cubell sense marcar, el pots portar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana per la seva identificació, ja que poden contactar amb el Porta a porta, comprovar de qui és i retornar-lo a la persona propietària.

Si, després d’una nit de ventada, no trobes a la porta de casa el teu cubell, abans de sol·licitar un de nou et proposem que el cerquis als voltants de casa teva; potser està molt a prop o un veí l’ha intercanviat. Finalment, des de l’Ajuntament recorden que, per a la recollida PaP, has de dipositar els residus al cubell estandarditzat i corresponent a cada fracció.

 

Tags: