Curs de manipulació d’aliments

El Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera informa d’un nou curs de Manipulació d’Aliments adreçat a comerços i empreses d’alimentació, bars i restaurants locals i a persones inscrites al Servei Local d’Ocupació d’Abrera.

Es tracta d’una formació online que s’impartirà el dilluns 9 i dimecres 11 de novembre de 15.15 h a 17.15 horesLobjectiu principal del curs és conscienciar de la importància de seguir les normes de seguretat alimentària per prevenir riscos biològics.

Val a dir que la importància d’aquest tipus de formació rau en la necessitat de conèixer les normes d’higiene que evitaran que tot aliment es “contamini” i estar al dia de les novetats a l’hora de tractar els aliments.

Per a més informació podeu adreçar-vos directament al departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera, ubicat al Mercat Municipal a la 1ª planta (carrer de Martorell, 20), trucar al T. 93 770 01 02 o per correu electrònic a promocioeconomica@abrera.cat

Pel que fa Servei Local d’Ocupació, informen que hi ha una nova oferta de treball d’operari/a de màquina. Per a més informació feu clic aquí i contacteu amb el departament de Promoció Econòmica. També es fa difusió de la Borsa de treball del Programa de Salut Pública d’enquestes de casos i recollida de contactes amb motiu de la Covid-19. Trobareu tota la informació fent clic aquí.

 

Tags: