Curs gratuït

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat organitza el 26 de maig una curs gratuït de manipulació d’aliments i higiene alimentaria per a persones que treballen en el sector de la restauració. El taller té una duració de tres hores i s’impartirà en modalitat online. Les inscripcions ja es poden realitzar en el següent enllaç: https://turisme.elbaixllobregat.cat/formulari/inscripcio-manipulacio-aliments-26-maig-2021

La formació s’orienta a proporcionar els coneixements necessaris sobre higiene i seguretat alimentària per garantir la seguretat alimentària en el lloc de treball.

Els continguts del curs versaran sobre les malalties de transmissió alimentària, la contaminació d’aliments i els factors que afecten el creixement bacterià. També és parlarà de la COVID-19 i de com es pot prevenir la seva transmissió. Altres aspectes del curs són la higiene personal, les pràctiques correctes de manipulació i les especificacions sanitàries dels aliments.

En aquest curs no hi ha límit de persones inscrites per empresa o establiment. Es requereix que cada alumne compti amb un dispositiu propi. La sessió serà online i en directe i és necessari la puntualitat. Al final del curs totes les persones assistents hauran de fer una prova de coneixement i l’empresa rebrà un certificat de cada treballador que hagi assistit a la formació.