Cursos gratüits

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes oferirà aquest 2022 dues noves formacions gratuïtes adreçades a les empreses i les persones emprenedores perquè puguin adquirir nous coneixements que impulsin els seus negocis. Els dos cursos es faran a la tardor. Un permetrà adquirir habilitats i estratègies per parlar en públic de la mà d’un actor professional català i un psicòleg, i l’altre, oferirà coneixements i eines per fer vídeo màrqueting i potenciar la presència a YouTube per oferir productes i serveis. Les inscripcions a les dues formacions ja estan obertes.

Els cursos programats per l’Ajuntament de Castellví de Rosanes s’integren un any més a l’oferta conjunta que els vuit municipis del projecte Fem Xarxa, Fem Empresa, despleguen al Baix Llobregat Nord des del mes de març i fins a finals d’any. Les inscripcions als cursos de Castellví de Rosanes es poden fer per correu electrònic a comunicacio@castellviderosanes.cat i són gratuïtes per a l’alumnat, ja que ambdós cursos es financen entre l’Ajuntament castellvinenc i la Diputació de Barcelona. Les places a les dues formacions són limitades i s’atorguen per ordre d’inscripció.

Aprendre a parlar en públic amb un actor professional
La primera de les formacions, el 7 d’octubre, serà presencial i servirà per aprendre les eines i tècniques que ens permetran parlar en públic, causar bona impressió i fer arribar els nostres missatges amb credibilitat en
qualsevol situació professional. La formació la impartiran conjuntament un psicòleg i un actor conegut català, el nom del qual es confirmarà durant el tercer trimestre depenent de l’agenda d’aquest professional.

YouTube i vídeo màrqueting per a negocis
Els continguts en vídeo són els reis de les xarxes, i YouTube un canal de gran difusió, sobretot entre els grups més joves d’edat. Per conèixer com utilitzar aquesta xarxa en la nostra estratègia de venda de productes i serveis i com aprofitar el potencial del vídeo màrqueting en el nostre negoci s’ha programat la segona de les formacions.
Aquest curs serà online i s’oferirà els matins dels dies 20, 24 i 27 d’octubre.
Les inscripcions també són obertes i la formació serà molt pràctica perquè en acabar el curs tot l’alumnat se sàpiga desenvolupar amb fluïdesa amb aquestes eines i canals