Dansa gratuïta

El dijous 29 d’abril se celebra el Dia Internacional de la Dansa i des de l’Ajuntament d’Abrera, en col·laboració amb les entitats culturals Juventudes Rocieras, Pas a pas i Vive y Baila, oferiran classes gratuïtes per a totes aquells persones que vulguin iniciar-se en les disciplines artístiques que imparteixen. Els horaris seran els següents:

  • Juventudes Rocieras oferirà una classe de Rumba de 19 h a 20 h al seu local situat al Passeig de l’Església, 18.
  • L’Associació Pas a Pas realitzarà dues sessions de ball de saló a les 18.15 h i a les 19.30 h al Gimnàs Municipal situat al costat de l’Escola Francesc Platón Sartí  (c. de Salvador Espriu, 3).
  • Vive y Baila vol que tothom que hi vulgui pugui sumar-se a les classes de Zumba a les 10.10 h al Frontó del Centre Aquàtic Municipal (c. Passeig de l’Estació, 24), a les 15.10 h a la pista del Pavelló Poliesportiu Municipal (Passeig de l’Estació, 22) i a les 20 h al pati de l’Escola Josefina Ibáñez (c. Esparreguera, 3).
  • El divendres 23 d’abril s’obren les incripcions prèvies, que podreu realitzar fent clic aquí
Les places són limitades en funció dels equipaments on s’imparteixen les classes. Un cop inscrits, en cas de no poder assitir-hi, preguem que realitzeu la devolució de la inscripció. El període d’inscripcions finalitzarà el proper dimecres 28 d’abril a les 15 h.

Si teniu cap dubte o incidència a l’hora d’adquirir la vostra entrada, podeu adreçar-vos per mail a actespublics@abrera.cat indicant el vostre D.N.I., nom i cognoms, telèfon de contacte i les reserves que es volen realitzar.

 

A l’entrada del recinte, caldrà presentar l’entrada en format digital o en paper mitjançant un codi QR que haureu rebut adjunt al correu. En tot moment, serà obligatori l’ús de mascareta, l’ús de gel hidroalcohòlic, i s’haurà de respectar la distància de seguretat entre persones.

Tags: