De Primera!!!

El passat cap de setmana els equips juvenil i cadet del Club Vòlei Sant Esteve han aconseguit l’ascens a Primera Divisió. A més, les jugadores juvenils s’han classificat per a la fase final que es disputarà a Sant Esteve Sesrovires, el cap de setmana del 4 i 5 de juny.

L’equip juvenil està format per jugadores molts joves, la meitat de primer any i l’altra meitat de segon any. Amb la creació de la nova categoria junior, les de tercer any ja no formen part de les juvenils.  Tot i tenir unes edats compreses entre els 16 i els 18 anys, es tracta d’unes jugadores amb “molt potencial i un nivell altíssim”, afirma el seu entrenador Joan Armengol. “M’he trobat amb un equip molt bo”. Sota les ordres d’aquest tècnic, que té un experiència de 47 anys en aquest esport, les jugadores han millorat notablement i han obtingut un bon resultat. Han guanyat 25 de 28 partits disputats.

El reglament de la federació no permet pujar de competició als clubs que ja tenen un equip en la màxima categoria. És el cas aquest any del Sant Cugat i la Vall d’Hebron, que ja tenen un equip en Primera. Així que el Sant Esteve, tercer en la fase d’ascens, ha tingut com a rival directe al Gavà. Feia unes setmanes, l’adversari és trobava 8 punts per sobre de les sesrovirenques. A mesura que avançaven les jornades, el Sant Esteve ha erosionat aquesta diferència i s’ha posat fins i tot un punt per sobre del Gavà. La victòria diumenge contra el Barça per 3-0 ha fet encara més meritòria els resultats de les esportistes de Sant Esteve.

Però la temporada no acaba aquí. Sant Esteve Sesrovires acull els dies 4 i 5 de juny, la Fase Final de la Segona Divisió Juvenil i on es decidirà el Campió de Catalunya. El 4 de juny, a les 12.0 hores, el Sant Esteve jugarà contra el Sant Fruitós al Pavelló Poliesportiu. El club fa una crida a donar suport a les jugadores perquè puguin passar a les semifinals i finals que es disputaran diumenge.

Cadet, un equip amb molt de futur

Sobre l’equip cadet, Joan Armengol afirma que són un conjunt “amb molt de futur. Són molt jovenetes i tenen moltes ganes. Amb aquestes ganes i el bon treball del seu entrenador ha permès que hagin sumat uns punts que han estat fonamentals per poder ascendir”.

Al principi de temporada l’equip cadet només tenia dues jugadores, però l’esforç del club va permetre ampliar-lo fins tenir un grup estable de 8-9 esportistes. Moltes d’elles no tenien cap experiència, ja que mai havien jugat al voleibol. Han fet un gran progressió fins acabar amb 6 punts a la primera volta i 7 a la segona.

Pedro González és l’entrenador de l’equip cadet. Té 35 anys d’experiència en aquest esport i ha portat equips a poblacions com Martorell o Sabadell. Fa uns anys, ja havia col·laborat amb el CV Sant Esteve i ara s’ha tornat a implicar fins a aconseguir l’ascens de les cadets.