Desembre… És Nadal al Baix Llobregat

Comença el mes de desembre i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa al seu web la campanya ÉS NADAL amb més de 50 propostes, fires i festes per a somiar i gaudir d’aquestes dates tan especials a un salt de Barcelona. El Baix Llobregat vol compartir la il·lusió del Nadal a tothom. D’aquesta manera, al web esnadal.cat es troben activitats i propostes nadalenques per anar en família, per gaudir de la natura i l’esport, per assistir a espectacles, i per visitar indrets d’interès turístic. També es proposen restaurants i activitats gastronòmiques, allotjaments i, fins i tot, es pot reservar i comprar entrades a preus molt especials.

Activitats plenes de màgia

Es presenta un mes de desembre molt animat al Baix Llobregat, des de la Fira de la Puríssima de Sant Boi (del 6 al 8 de desembre) i la Fira Avícola de la Raça Prat (del 17 al 19 de desembre), fins a l’espectacle “Un Nadal amb el Mag Lari” a La Passió d’Esparreguera (11 de desembre), el “Sona, sona la pianola”, a Cornellà el 12 de desembre, sense oblidar, el Teatre Familiar com l’actuació KLÉ a Castelldefels (7 de desembre), o el “Pastorets cap a Betlem!, també a Castelldefels (11 de desembre). Espectacles per a tots els públics!

Per anar en família, el web proposa des d’anar a la pista de gel de Sant Vicenç dels Horts, a conèixer el guerrer Roc de Benviure a Sant Boi de Llobregat (5 de desembre), visitar el Campament Oriental del Mag Maginet a Cornellà de Llobregat, participar al taller per fer un tió de Nadal a Sant Climent de Llobregat (17 de desembre), fer cagar el Tió gegant a Martorell (12 de desembre), els tallers familiars d’en Fanguet als Museus d’Esplugues de Llobregat (del 28 al 31 de desembre), i també apropar-nos al Mercat de Sant Nicasi de Gavà (11 i 12 de desembre), la Fira de Nadal de Begues (18 de desembre) o al Pessebre Vivent de Viladecans (del 17 al 19 de desembre), entre d’altres propostes.

A més, el Baix Llobregat convida descobrir els llocs emblemàtics de la comarca, com les Coves de Montserrat i el nucli antic medieval de Collbató, el Castell de Castelldefels i Piratia, Catalunya en Miniatura (i el seu Caça-Tió), la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, l’itinerari modernista Jujol a Sant Joan Despí, i la planta noble del Museu Palau Mercader de Cornellà de Llobregat, entre moltes altres propostes que trobareu al web.

I a nivell gastronòmic, la campanya de Nadal proposa menús especials als restaurants de la comarca, comprar productes de pagès del parc rural de Montserrat els dies 17 i 18 de desembre a la Fira de Nadal de Collbató, o fer unes tapes al FiraTAST de Nadal de Corbera de Llobregat el dia 11 de desembre.

I com no podia ser d’un altra manera, la campanya de Nadal, enguany també ve acompanyada pel sorteig d’un lot molt festiu “i suculent”, farcit de productes de proximitat i d’una escapada per a dues persones.

En definitiva, un Nadal, per a somiar i gaudir al Baix Llobregat, a un salt de Barcelona.

#EsNadal   #BaixLlobregat   #TurismeBaixLlobregat

Per a més informació:

Consorci de Turisme del Baix Llobregat
turisme@elbaixllobregat.cat

www.esnadal.cat