Directori comercial

Els establiments de Castellví de Rosanes, comerços i serveis al públic de Castellví de Rosanes poden donar-se a conèixer a la ciutadania a través del directori comercial del web. Aquest espai, que es va posar en marxa ara fa uns anys, està pensat per ser aparador dels negocis locals de cara a donar-los a conèixer a la ciutadania i incentivar l’activitat econòmica del municipi.
Els negocis que s’hi poden donar d’alta són variats, i poden ser tant aquells que tenen espais oberts al públic –restaurants, botigues o altres tipus d’establiments- com aquells que ofereixen serveis d’altra naturalesa –transport de viatgers, assessoria, consultoria, disseny, etc. Per donar-se d’alta al directori, només cal enviar un correu electrònic a comunicacio@castellviderosanes.cat indicant els serveis que s’ofereixen al públic, dades de contacte per a potencials clients (correu, adreça i/o telèfon que es puguin fer públics) i altres informacions addicionals com pot ser el web, els perfils de xarxes socials o bé alguna fotografia o logo.
L’alta al directori comercial del web no té cap cap cost per als establiments, comerços o serveis que hi vulguin aparèixer. Només es demana que en cas que la informació variï, s’informi a l’Ajuntament per poder-la actualitzar.
Aquest espai s’ha fet servir també durant els mesos de confinament per informar dels serveis que han ofert els comerços locals als veïns i veïnes de Castellví de Rosanes.

Tags: