Dissabtes per la tarda

Des del passat dissabte 8 de maig, el Casal de Cultura amplia el seu horari i s’obrirà també a les tardes de 17 a 20:30 hores. En aquest horari el Casal de Cultura oferirà els serveis de sala de lectura i estudi, consulta de publicacions periòdiques (revistes i diaris) i connectivitat wifi. També hi haurà la possibilitat que les entitats i associacions puguin programar activitats culturals al Casal dins d’aquest horari.

Aquesta ampliació es fa amb la voluntat per part de l’Ajuntament de facilitar un espai d’estudi en la recta final del curs escolar d’enguany, i especialment adreçat, a estudiants de batxillerat, selectivitat i universitaris. També permet augmentar les hores d’obertura dels serveis culturals per veïns i veïnes que teletreballen, ja que dissabte l’horari habitual és de 10-14, amb el servei de biblioteca municipal. Per altra banda a més servirà com un increment del servei pel públic en general que podrà disposar de més hores per la seva utilització.

Per altra banda, en funció de l’evolució de la pandèmia, s’espera que en els propers mesos s’implementin nous serveis i activitats en aquesta nova franja horària de tardes.