Doble presentació

La llibreria i espai cultural, La Figaflor serà l’escenari de la presentació de dos llibres durant aquest mes d’octubre: “10 gritos contra la gordofobia”, de Magdalena Piñeyro (@lamagduchi) amb il·lustracions d’Arte Mapache (@artemapache) i editat per Vergara, i per altra banda, “Ànimes Viatgeres” de Locatis pel Món.

La gordofobia és una discriminació estructural i sistèmica, i això és el que la Magdalena Piñeyro mira de fer entendre en el seu llibre. Les persones gordes estàn sotmeses a pressions estètiques, morals i de salut per tal de fer canviar i variar els seus cossos. Ni tots els cossos son iguals, ni els cossos prims son necessàriament saludables. La Magduchi desmontarà aquests i altres tòpics entorn de les corporalitats no normatives.

Per altra banda, Marc i Cristina “Locatis pel Món” seran els encarregats de presentar el seu llibre “Ànimes viatgeres” on expliquen el seu viatge donant la volta al món.

La presentació del llibre es cel·lebrarà a La Figaflor Llibreria cooperativa·Espai Cultural d’Abrera, Plaça Rafael Casanovas, 3. En ambdós casos hi haurà signatura després de la presentació del llibre. “10 gritos contra la gordofobia” es presentarà el divendres, 8 d’octubre, a les 18:30 hores, i “Ànimes Viatgeres” es presentarà el dijous, 21 d’octubre, a les 18:30.

La Figaflor és un projecte cooperatiu i cultural que te com a vessant més important la de llibreria. També la vessant d’Espai artístic i cultural és important per al projecte: presentacions de llibres, cursos, contacontes, manualitats, clubs de lectura son totes les activitats que estan preparant de cara aquest curs. Podeu seguir-ña a l’Instagram: @lafigaflor.llibreria, on van informant de totes les activitats que organitzen.

Tags:
,