Donació

Pomfusa SA Serveis Funeraris ha fet una donació de begudes, rebosteria i dolços a Creu Roja Baix Llobregat per a entregar-ho a les famílies que viuen una situació de vulnerabilitat durant la pandèmia sanitària de la Covid-19. El lliurament s’ha fet a les dependències de Pomfusa SA Serveis Funeraris, ubicada a Martorell.
La responsable de l’empresa funerària, Carme Querol explica que “des que va decretar-se l’estat d’alarma provocat per la Covid-19, hem hagut de cancel·lar el servei de begudes, rebosteria i dolços que oferim a les famílies durant la vetlla del difunt. Així, hem decidit lliurar-ho a Creu Roja Baix Llobregat Nord perquè se’n puguin beneficiar les famílies més necessitades”.
Des de Creu Roja Baix Llobregat Nord, Griselda Sanahuja, tècnica de l’oficina de Martorell, assenyala que “aquesta donació formarà part del Banc d’Aliments i anirà adreçada a les famílies que viuen una situació de vulnerabilitat”.
Aquesta donació se suma a la que Pomfusa SA Serveis Funeraris ha fet durant les darreres setmanes des que va esclatar la pandèmia sanitària. En les darreres setmanes, l’empresa funerària de Martorell ha lliurat material a l’Hospital comarcal on s’han elaborat 1.200 bates per al personal sanitari, a més de mascaretes, ulleres i bates per a les residències de gent gran de la zona.