Dos metges més per al CAP de Sant Esteve

El passat dilluns 28 de setembre s’han incorporat al CAP del municipi dos metges de medicina general que prestaran atenció en l’horari de matí del centre. Aquest era el compromís del Departament de Salut en resposta a les reiterades reclamacions de l’Ajuntament per recuperar el servei mèdic. S’està a l’espera de la restitució del servei de pediatria, petició que des del CatSalut s’està estudiant.

Els dos facultatius de medicina general atenen des d’avui les urgències i consultes seguint el protocol derivat de la pandèmia, sol·licitant cita prèvia per telèfon al 937 713 443 o per via telemàtica al web https://ecap.ics.gencat.cat/VisitesIServeis/programacio_visites/Visites.aspx

Per l’alcalde Enric Carbonell “la incorporació d’aquests dos metges és una bona notícia per Sant Esteve. Celebrem que es restitueixi el que ja teníem i no podíem perdre, i esperem recuperar també el servei de pediatria. Agrair la bona disposició dels responsables de l’Àrea Bàsica Rural per ajudar a restablir el servei”.

Pel que fa a la recuperació de Pediatria, actualment centralitzat en el CAP de Masquefa, des del CatSalut estan estudiant la demanda atès que és un servei que a la zona s’ha vist afectat tant per la gestió de la Covid-19 com per la baixa de diversos professionals d’aquesta especialitat. Des de fa mesos les famílies sesrovirenques han de desplaçar-se fins a Masquefa per rebre atenció mèdica per als seus fills/es.

CAP Sant Esteve Sesrovires:
Tel: 937 713 443
De dilluns a divendres, de 8h a 15h.

  • De 15h a 20h al CAP Masquefa (Tel: 937 726 434)
  • Caps de setmana i festius, de 8h a 20h, al PAC Martorell.
  • Fora d’aquest horari al CUAP Sant Andreu de la Barca (Tel: 936 35 66 51) o Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.
  • Atenció pediàtrica al CAP Masquefa (Tel: 937 726 434).