Eficiència energètica

El Ple de l’Ajuntament ha donat llum verda a la primera modificació de pressupost d’aquest exercici amb la incorporació d’1,4M€ provinents del romanent de tresoreria. Està destinada principalment a impulsar actuacions d’arranjament de carrers i parcs infantils, a més de la implementació de mesures d’eficència energètica en equipaments i enllumenat públic.

Entre les principals inversions destaquen l’ampliació amb 500.000€ de la partida per arranjar carrers i que queda en 670.000€. També es dota de més crèdit, 100.000€, la partida per a l’adequació i millora de parcs infantils que queda en 125.000€.

S’incorporen al pressupost noves partides, entre les què destaca la millora i adequació de l’enllumenat públic amb una aportació de 420.000 euros, la millora de l’eficiència energètica del Complex Esportiu dotada amb 161.000€. Es crea també una partida pressupostària per a la reurbanització de la vorera sud est del carrer Martorell, amb una aportació de 273.000€. L’actuació millorarà l’entrada al municipi així com la seguretat d’una zona de passeig per a molts veïns. La reurbanització de l’altra vorera queda inclosa en el projecte urbanístic previst als terrenys de l’antiga Chupa Chups i que es troba en fase d’aprovació.

La modificació va prosperar amb els vots favorables de PSC, ARAses, Ciutadans i Sesrovires en Comú. Alternativa Unitària va abstenir-se i ERc va votar-hi en contra.