El 14 obre el Complex Esportiu

El dia 14 de setembre comencen de nou les activitats físiques en obert en el Complex Esportiu i l’1 d’octubre s’iniciaran les classes de les activitats aquàtiques i específiques.  En els dos casos, la represa es fa posant especial atenció en les mesures higièniques i   de seguretat. A més, les persones que s’abonin entre el 14 i el 20 de setembre s’estalviaran la quota d’aquest mes.

El Complex Esportiu ja ho té tot apunt per reprendre les activitats físiques en obert el 14 de setembre. Per garantir la salut de tothom, s’ha posat especial atenció en la neteja i en les mesures higièniques de prevenció.

Dues setmanes després, l’1 d’octubre tot estarà preparat per començar les classes de natació i les activitats específiques, que any inclou ioga, bollywood, dansa oriental i gimnàstica per a la gent gran. Les inscripcions de nous alumnes per aquestes activitats  es poden fer  a partir del 14 de setembre.

Cal recordar  que la inscripció a les activitats aquàtiques i específiques també contemplen descomptes per als abonats al Complex (50%),  per a les famílies nombrosos o monoparental (15%)  i per a la gent gran (50%).

Promoció de setembre
A més, el Complex Esportiu ofereix una nova promoció per facilitar la incorporació a la pràctica esportiva de tots aquells que encara no siguin abonats. Totes aquelles persones que s’inscriguin entre el 14 i el 20 de setembre s’estalviaran la quota d’aquest mes. S’estableix, però, un període mínim de dos mesos de permanència, per gaudir d’aquest descompte.