El bus urbà, horari habitual

Aquesta setmana, i seguint les mesures corresponents a la fase 1 de la desescalada del pla de desconfinament per la prevenció i contenció del coronavirus, el servei del Bus Urbà reprèn el seu horari habitual i torna a ser de pagament per a totes i tots els usuaris i usuàries.

El Bus Urbà d’Abrera connecta el nucli urbà amb tots els barris del nostre municipi, amb parades a Ca n’Amat, Les Carpes, Santa Maria de Vilalba i Can Vilalba.

En el marc del procès de la desescalada, la ciutadania està reprenent la mobilitat dins el nostre municipi, seguint les mesures higienico-sanitàries establertes. Per aquest motiu, i afavorir el desplaçament de les nostres veïnes i veïns, la línia del Bus Urbà reprèn el seu servei amb els horaris habituals.

Durant el confinament decretat per la prevenció i contenció del coronavirus, el nombre de desplaçaments en el servei del bus urbà va disminuir un 80%.  Des de l’Ajuntament d’Abrera vam ajustar el servei a la demanda i es va establir la gratuïtat temporal.

Mesures de prevenció i desinfecció

Els voluntaris i voluntàries de Protecció Civil, Abrera Solidària i les agents cíviques de l’Ajuntament van repartir mascaretes higièniques a l’estació dels FGC i a les parades del bus interubà ubicades a la rotonda del Rebato del nostre municipi. El Bus Urbà també disposa de mascaretes pels usuaris i usuàries.

Els treballadors i treballadores dels serveis de transport també han de portar mascaretes i disposar de gels hidroalcohòlics per la higiene de les mans. També s’han pres mesures de desinfecció per minimitzar el risc d’infecció de coronavirus i garantir la seguretat i la salut dels usuaris i usuàries. Des de l’Ajuntament d’Abrera estem realitzant la neteja i desinfecció de les marquesines de les parades del bus urbà.

 

Tags: