El “valor” del comerç a Sant Esteve

L’Ajuntament ha ampliat fins als 30.000 euros la dotació econòmica per a la campanya “El comerç de Sant Esteve t’aporta valor” davant la bona acollida de la iniciativa, especialment en el sector alimentació que ja ha esgotat la partida. Per aquest motiu, el que queda de campanya es vol destinar a reforçar la resta de comerç i els establiments de serveis, els més afectats pel tancament durant l’estat d’alarma.

A partir de l’1 d’octubre els cupons de descompte només podran bescanviar-se en serveis (de salut, bellesa, mecànica, restauració, etc.) i en la resta de comerços que no són d’alimentació (roba, complements, flors, llibres, etc.). Per tant, els establiments d’alimentació podran acceptar cupons fins al 30 de setembre. Tot i així, els tiquets de compra de les botigues d’alimentació continuaran sent vàlids per presentar-los a l’Ajuntament i obtenir cupons.

La gran acceptació de la campanya pot comportar que la dotació econòmica pugui esgotar-se en les properes setmanes i, per aquest motiu, des de l’Ajuntament s’informarà amb antelació. A partir d’aquest moment, els  cupons de descompte que encara no s’hagin utilitzat es podran bescanviar fins al 31 de desembre.

El darrer Ple Municipal de 23 de setembre es va aprovar l’ampliació de la partida destinada a aquesta iniciativa després que s’esgotés l’aportació pel comerç d’alimentació que haurà arribat fins als 20.000 euros. També es van aprovar els canvis en el protocol que regula la campanya  amb l’objectiu ajudar i incentivar l’activitat comercial especialment els establiments que van veure’s obligats a abaixar la persiana durant el confinament.

Horari de l’Ajuntament per bescanviar tiquets de compra per cupons de descompte:
De dilluns a divendres de 8.30 a 12.00h i dijous de 16.30 a 18.30h