Enquesta sobre consums

Des del dilluns 22 i fins al divendres 26 de febrer el jovent d’Abrera podrà participar en les enquestes online sobre consums, elaborades pel Casal de Joves d’Abrera. La proposta és intervenir a través de les “stories” del perfil del Casal de Joves d’Abrera a Instagram i valorar els resultats d’aquestes enquestes. 
El format de l’activitat serà a través d’enquestes amb preguntes àgils i properes a la població jove, amb relació a blocs temàtics com el tabac, alcohol, cànnabis i begudes energètiques. Tant l’activitat com els resultats es compartiran en el mateix Instagram @casaldejovesabrera i dels diferents canals de comunicació municipals.

Des del Casal de Joves volen anar oferint mensualment aquestes accions de prevenció en diferents blocs temàtics i Instagramlive perquè les i els joves del nostre municipi puguin fer arribar les seves consultes i els seus dubtes. A banda de tractar el tema del consum de substàncies o drogues, també volen parlar d’emocions, actituds i valors que poden interferir en consums problemàtics de drogues en el jovent (ràbia mal canalitzada, apatia, manca d’alternatives de temps lliure, etc).

Aquest material també s’utilitzarà per a realitzar enquestes a peu de carrer durant la propera setmana. 

 

Assessorament Juvenil al Casal de Joves (PIJ)

Des del Punt d’Informació Juvenil (PIJ) també s’ofereix el servei d’assessorament (estudis, ocupació, treball, sexualitat…) als i les joves, de forma telemàtica i també presencialment, a partir del dimecres 3 de febrer, amb cita prèvia en una nova ubicació temporal, a l’Ajuntament vell (c. Major, 3).

Per estar al dia de les novetats del Servei de Joventut, seguiu l’INSTAGRAM @casaldejovesabrera

 

Tags: