Ernest, guanyador!

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell ha acollit aquest dijous la cloenda de la 2a ed. del programa “ACCELERA MARTORELL: Reptes de la Indústria 4.0 en l’Automoció”, i el lliurament del premi a la millor idea emprenedora en aquest àmbit. L’alumne Ernest Bou s’ha alçat amb el guardó pel projecte ‘EMES3D’.

El repte de l’emprenedor Ernest Bou consisteix en la creació i enginyeria d’utillatges i peces en fabricació additiva (3D Printing) de proximitat, reduint així el cost i el temps de fabricació comparat amb la fabricació tradicional per mecanitzat i suposant una calor afegit competitiu respecte altres empreses. Bou s’ha emportat 2.500 euros i un any d’allotjament gratuït al Viver del Molí Empresa

La resta de projectes presentats en aquesta jornada DEMODAY han estat “EasyLean Digitalización Rentable”  d’Erik López; “IStation” de Jordi Querol i Ernesto Biempica; “Signals In Motion” de Joan Molist  i “Guia” d’Alex Valverde.

L’acte ha comptat amb la presencia i intervenció de l’Il·lm. Sr. Xavier Fonollosa, alcalde de l’Ajuntament de Martorell, el Sr. Joaquim Ferrer, secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Josep Maria Vall, president del Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC) i la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Martorell, la Sra. Rosa Cadenas.

La regidora de Promoció Econòmica,  Comerç i Turisme, Rosa Cadenas, ha realitzat la benvinguda  a l’acte agraint l’assistència de tots a aquesta primera jornada que se celebra al centre de manera presencial i ha  felicitat els participants pels projectes  i als que no han pogut guanyar el premi els ha encoratjat a seguir lluitant per fer realitat les seves idees.

Tags: