Escapa’t!

Aquesta Setmana Santa, tens l’oportunitat de gaudir de més de 50 propostes turístiques a prop de casa teva, amb amics, parella o en família, i tot això, al Baix Llobregat. Un any més, la comarca també convida a “apassionar-nos” assistint a les representacions imprescindibles aquests dies, com són la Passió d’Olesa de Montserrat, i la Passió d’Esparreguera, declarades Festa d’Interès Turístic Nacional. Enguany, les funcions s’han adaptat a la nova situació fent complint totes les normes i els protocols COVID19. Mesures, però, que no minvaran ni la qualitat ni l’espectacle.

Però, a més a més dels plats forts de la temporada, els visitants de la comarca podran gaudir d’un gran ventall de propostes com ara connectar amb la natura i el vi des de l’art a Sant Esteve Sesrovires, visitar la Cripta Gaudí i al Colònia Güell, descobrir els Espais Naturals del Delta del Llobregat, o recórrer l’única Via Ferrada de la Muntanya de Montserrat -només per a valents i valentes ben entrenades-  per la canal de les dames i gaudir d’unes vistes immillorables de la comarca. Aquestes són només algunes de les moltes activitats que es podran fer aquests dies festius a un salt de Barcelona.

Tot això, “amanit” amb una bona taula i un bon descans. Perquè els restaurants i allotjaments del Baix Llobregat ofereixen atractives propostes per tastar la cuina de la comarca i/o descansar. Aquests dies, també podrem gaudir de tallers familiars per aprendre a fer figures i ous de Pasqua; fent un brunch, un esmorzar de pagès o un berenar al celler Ca n’Estella; o visitant la fàbrica d’Estrella Damm del Prat de Llobregat, entre altres propostes.

Des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat s’impulsa aquesta nova campanya garantint el turisme segur i adaptat a les recomanacions sanitàries. Totes les activitats per aquesta Setmana Santa es poden consultar al web del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, des d’on també es poden comprar les entrades de les experiències.

#BaixLlobregat   #TurismeBaixLlobregat

Per a més informació: https://turisme.elbaixllobregat.cat/especials/setmana-santa